Henjut psntat budak sekolah agama dating website professional black people

pada mulanya aku agak malu, tetapi bapa saudaraku mengesaku. Ku rasa tangan bapa saudaraku mula meraba ponggongku. dalam hatiku biar apa nak jadi asalkan aku dapat melepaskanperasaanku. Timbul rasa seperti aku tidak sepadan dengannya, ya lah, walau pun aku hensem, ramai perempuan meminatiku, tetapi tidak mustahil ada lelaki yang lebih baik dan lebih dahulu mencuri hatinya. Kemudian aku teruskan adegan keluar masuk seperti biasa. Tetapi aku tetap tahankan, aku tak mahu kalah awal.Apabila ku buka seluar dalamnya ku nampak butuhnya yangagak sderhana besarnya. Perasaan ku mula resah kerana aku teringat peristiwa malam dulu. Tidak berapa lama butuhnya keras dan kepala butuhnya kemerahan kerana gosokanku. Bapa saudaraku membaringkan ku di sofa yang sama dimala kejadian dulu. Perkara ini mendorong aku untuk sedikit menjauhkan diri darinya. Aku dapat rasakan air nafsu Ina keluar meleleh dari cipapnya ke batangku. Lebih kurang dalam 20 dayungan yang agak perlahan dan lama itu, aku rasakan cipap Ina semakin sempit dan dia semakin menolak batangku masuk lebih dalam. Peluhnya juga sudah membangkitkan aroma tubuhnya yang memberahikan.

Aku disuruh tidor kerana mereka mengatakan mereka nak ke Port Dickson besok. Yang ada dibelakang aku hanyalah Ina dan rakan-rakannya yang berlalu setelah melintasi kami. Kata ku sambil menghulurkan kepadanya assignment yang telah aku siapkan. Katanya sambil kami beriringan menuju ke rumah sewa masing-masing. Aku tak kisah sebab setakat assignment camni, semua orang akan dapat jawapan yang sama kalau betul cara kiraannya. Tanya ku sambil mataku memerhatikan tubuhnya yang berdiri mengiring di hadapanku. Baju yang dipakainya agak biasa sahaja, hanya baju t-shirt berkolar berwarna merah dan berwarna putih di lengannya yang pendek itu. Aku letakkan batangku di celah-celah bontotnya dan ku tekan rapat-rapat ke punggungnya.

ina duduk dan kakinya mengangkang luas..nampaklah nonoknya tebbuka lalu aku menjilat…”ahhhhhhh…sedap bang lim”rengek ina.terus menjilat tanpa rasa geli.masukkan lidah aku kedalam nonoknya..ahhhhhh.sedapnya…lagi..lagii..lagiii..sedap…kata ina…aku menarik tanganya memegang konek ku.ku ajar melancapkkan konekku..besarrrr..panjanggggg..kolom konek abang..pinta ku..tanpa berkata apa2.trus kolom batang aku..fuhhhhh..sedapnya inaaa ..makin aku kata sedap makin laju pergerakkan mulut ina.isap buah aku.rasa budak nie dah stim 100%.setelah puas mengolom ina bangun lalu berkata.”ari nier ina nak rogol abg lim”terpernjat aku dengar kata2nya.semakin rakus.aku dijilatnya dari ujung rambut sampai ke hujung paling sedap dia jilat lubang juburku..fuhhhhh..sedap sekali.menarik ina keatas.hisap teteknya yang tak berapa besar.nyonyot betul2.kian stim..kemudian aku halakan batang aku kecipap ina dengan laju ina menerik lalu berkata”ina masih dara”..”ina taknak”.puaskan abg lim tapi jangan masukkan ok”..katanya.”oklah”aku mengalah..daripun dia sekolah lagi dan masih sempit nonoknya..kalau masuk buat sakit kepala butoh aku jer.pun akak dia aku akan rasa tak lama lagi..kemudia kau berkata” ok abg lim tak masukkan tapi ina kena isap konek abg lim sampai keluar”…kataku”baiklah”balasnya.terus isap konok aku.nie ganas sikit cara dia menghisap.aku pun dia hisap.terus meraba teteknya…lebih kurang 15 minit dia hisap aku rasa nak terpancut.kata”ina dah nak kuar”.menarik mulutnya.. Ruziaton Hasim dengan berkata, paparan perlakuan seks yang dirakam sendiri atau secara curi di laman web tersebut mampu membangkitkan nafsu ghairah di kalangan remaja. Cuma yang jadi masalahnya, tetek dia kecik, muka kurang lawa pulak tu, siap ada jerawat lagi. Kemudian aku membawa Ina menyusuri blok-blok rumah flat melalui laluan pejalan kaki yang agak gelap menuju ke satu public phone di tepi tempat meletak kenderaan. Setibanya aku di public phone itu, aku terus melakukan aktiviti curi line.

Kebimbangan itu disuarakan oleh Ketua Wanita Jamaah Islah Malaysia (JIM) Selangor, Dr.

Kemudian dia menoleh dan kelihatan nafasnya kembali perlahan walau pun tidak teratur. Seluar track berwarna putih yang dipakainya jelas ketat membalut bontotnya. Lantas aku tarik seluar track putihnya ke bawah dan terpaparlah bontotnya yang bulat dan besar itu dihadapan mukaku. Agak lama juga aku cuba menyesuaikan hayunan dengan lubang bontotnya yang ketat itu.

Dia merenung mataku kosong dan cuba untuk mengucup mulutku. Langsung tiada jalur seluar dalam menandakan dia tidak memakai sebarang seluar dalam. Sekali lagi aku lekapkan mukaku di celah bontotnya dan aku hidu serta jilat semahu hatiku. Hinggalah akhirnya, lubang bontot Ina sudah mendapat timing yang sesuai dengan saiz batangku dan aku terus tujah habis-habisan lubang bontotnya semahu hatiku. Akhirnya aku memancutkan air maniku bertalu-talu ke dalam lubang bontotnya. Selepas habis aku pancutkan benihku di dalam bontotnya, aku cabut keluar dan serentak itu, lubang bontot Ina terus sahaja mengalirkan benihku sambil mengeluarkan bunyi yang pelik.

Search for henjut psntat budak sekolah agama:

henjut psntat budak sekolah agama-3henjut psntat budak sekolah agama-8henjut psntat budak sekolah agama-41henjut psntat budak sekolah agama-36

Ku rasa pantat ku basah dan aku merasai satu perasaan yang amat tidak dapat ku tahan. Aku terduduk dan ini menyebabkan keadaan yang senyap bertukar menjadi agak bising. Sekembalinya dari Port Dickson saperti biasa aku mengemas rumah dan keadaansaperti biasa. baru ku tahubagaimana rasanya CLIMAX.ahhhhhhhhhhhh Sedapnya. Sekarang ku faham dia nak melakukan sapertimana dia melakukan dengan isterinya. Ku rasai perit kerana selama ini cuma laluai ONE WAY sahaja. Dia mengeluarkan semula dan meludahnya sekali lagi. Setelah kurang baunya Ku hisap kepala butuhnya dan sampai kepangkal. Ku lakukan dan dari gengaman tanganya ketetekku ku tahu dia dah nak SAMPAI. Jalur seluar dalam dan alur punggungnya jelas kelihatan disamping pehanya yang gebu itu ketat dibaluti seluar track tersebut. Tanya Ina sambil memerhatikan aku yang menuju ke arahnya. Selepas membuka butang dan zip seluarnya, aku selak bahagian belakang seluar slacknya yang ketat itu ke bawah hingga menampakkan seluruh punggungnya yang gebu dan putih itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “henjut psntat budak sekolah agama”